Decoratieve technieken

Unieke schildertechnieken

Als ervaren schildersbedrijf heeft Schilder- en Decoratiewerken Devlieghe alle nodige decoratieve technieken in de vingers om uw ruimtes te doen stralen. Bekijk hieronder een overzicht:

Deze watervaste decoratieve afwerking leent zich uitstekend voor natte ruimtes (bv. badkamers en keukens). Wij kunnen zowel op tegels, pleisterwerk als cementering te werk gaan. U geniet in een vingerknip van een natuurstenen uitstraling zonder dat de voegen na verloop van tijd barsten beginnen te vertonen!

Met deze stuctechniek op basis van kalk en kwarts zorgen we voor een minimalistische en industriële look. Eenvoud siert bij de verkregen strakke betonlook, die bovendien erg kras- en stootvast is. De techniek is toepasbaar in tal van kleuren.

Ons team geeft uw muren een metaalglans met de reukloze en watergedragen verf Metallic Chic. U heeft de keuze uit diverse goud-, zilver- en pastelkleuren en kan de verf eenvoudig afwassen indien nodig. De glinsterende toets komt volledig tot zijn recht op kleine decoratieartikelen zoals kastjes, kaders of op een hele muur.

Wij steken uw gevel in een nieuw jasje met de gekorrelde gevelverf Pastime. De verf imiteert een kaleilook (zonder de typische kleurschakeringen bij vochtig weer) en gaat jarenlang mee. Daarenboven vult ze kleine oneffenheden in de ondergrond op. Na 24 uur kan u de Pastime al overschilderen.

Heeft u vragen over bovenstaande schildertechnieken of wil u een van die verftechnieken op uw muren laten toepassen? Geef ons dan vrijblijvend een seintje!

Schilderwerken-devlieghe42
Schilderwerken-devlieghe43
Schilderwerken-devlieghe44
Schilderwerken-devlieghe45