Schilder- en behangwerken

Net & gedetailleerd schilderwerk

Zowel binnen als buiten realiseert schildersbedrijf Schilder- en Decoratiewerken Devlieghe subliem schilderwerk. Vooraleer we de werken aanvatten, dekken we uw meubelen en huisraad netjes af.

Aan de hand van een stalenwaaier verlenen wij u uitgebreid kleuradvies als u nog twijfelt over bepaalde kleurencombinaties.

Schilderen binnens- en buitenshuis

Binnen schilderen wij onder meer muren, ramen, deuren, trappen en traphallen, plafonds, radiatoren en tv-meubelen. Buiten geven wij dan weer gevels, garagepoorten, voordeuren, dakranden en luiken een nieuw likje verf.

Bij gevels, die we met de kwaliteitsverf van BOSS paints schilderen, geniet u (indien mogelijk) van een tienjarige garantie op de schilderwerken. We werken daarbij steeds volgens de geldende voorschriften van de fabrikant.

Een secure schilder of behanger nodig?

Vraag vandaag nog uw vrijblijvende offerte aan!

Kaarsrecht behangwerk

Tot slot voert Schilder- en Decoratiewerken Devlieghe ook vlekkeloze behangwerken uit als u dat wenst. Met klassiek papierbehang, fotobehang, reliëfbehang of magneetbehang geven wij uw ruimtes een unieke toets.

Op oneffen muren bevestigen we eerst een laag vliesbehang, dat we nadien eenvoudig kunnen overschilderen in uw favoriete kleur.

Aarzel niet om ons schildersbedrijf te contacteren als u een concrete prijs voor uw schilder- en behangwerken wil ontvangen. Wij maken graag een gepersonaliseerde offerte voor u op.

Gevel huis schilderen
Schilderwerken-devlieghe24
Schilderwerken-devlieghe25
Openhaard muur schilderen